top of page

Smart Energy Station™  -  COMPACT

Hva er COMPACT?

 

Smart Energy Station™ (SES™) compact er et komplett anlegg for strømproduksjon, akkurat som LARGE-serien. 
Du får dem i de samme ytelsene også (unntatt RONDANE): TYINstart, TYIN og TRYSIL.

 

Har du ikke behov for den ekstra plassen som er i large-serien, eller ikke får byggetillatelse for flere enheter på hyttetomta, er compact-serien løsningen. Denne er også såpass lett i konstruksjonen at den kan bæres på plass, om du ikke har bilvei frem til hyttetomta.

 

Compact-serien bygges hos oss, og vi ordner både med transport og installasjon på stedet, om ønskelig. Det eneste som må gjøres på stedet, er å montere solcellepanelene på et egnet sted. Alt nødvendig festemateriell og kabler medfølger, samt en meget lettforståelig instruksjonsvideo.


Compact-serien er såpass liten og kompakt at den kan plasseres nær sagt hvor som helst, og avstanden til hovedhytta spiller ingen rolle. 

Elektrikeren sørger for å legge skjult kabel som fører 230V inn til hovedhyttas sikringsskap. 

Et fjernkontrollpanel gir deg all nødvendig informasjon om anleggets funksjon, batterispenning, strømforbruk, solcellelading osv., og all denne informasjonen har du også tilgang til hjemmefra, via internett. Hele strømanlegget er ONLINE.

 

 

Solid og støyisolerende

 

Compact-serien har solide, trykkimpregnerte materialer i gulv-konstruksjonen og låsbare dører/luker for god adkomst til anlegget inni, for lettvindt service og vedlikehold. Taket er hengslet.

Veggene isolerer, og selve aggregatene er isolerte fra fabrikk. Denne dobbelte isolasjonen sørger for minimalt med støy de få gangene aggregatet må gå for å lade opp batteribanken.


 

Praktisk og lettvindt

 

Store dører, hengslet tak og LED-belysning gir ekstremt god oversikt. Service på aggregatet (oljeskift og normalt ettersyn) foretas raskt og effektivt når det er enkelt å komme til.


 

Enkel transport

 

Compact-serien har ytre mål som gjør at den kan fraktes enkelt og billig over store avstander, på en europall. Tar man ut batteriene for frakt den siste biten fram til plassen på hyttetomta, bæres den enkelt av fire voksne personer. Batteriene er meget enkle å montere inn/ut.

Ønsker du hjelp med monteringen av solcellepaneler og eventuelt vindgenerator, sørger vi naturligvis for det.Størrelse
Innvendige mål [BxDxH]:             1,3 x 1,3 x 0,9 meter  (1,7m²)

 

 

 

 

 

Gulv-målene indikerer målene på fundamentet som kreves (hjørne-blokker, ringmur eller hel flate).

 

 

Les om hvilke ulike ytelser som COMPACT leveres i.

 

Compact på plass ved siden av anneks.

Compact ferdig beiset og "beplantet".

Helikopteret er klart for løft av COMPACT til hytteeier.

Compact på vei fra lossested til hyttetomt.

bottom of page