top of page

BATTERIER

Ved valg av batterier, er det to ting som man alltid skal huske på:

  • Kvaliteten er gjerne proporsjonal med prisen. Velg en kvalitet som står i forhold til din bruk og forventet levetid.

  • Batterier er ferskvare! Kjøp fra en leverandør som ikke har hatt batteriene på lager hos seg eller grossisten i flere måneder (det er mange av dem). Da er batteriene allerede sulfaterte og har dårlig kapasitet / kort levetid.

Power Controls selger mye batterier, så våre batterier er ferske og i topp stand.

Siden våre kunder har ulike behov for kvalitet, utfra både pris og forventninger til levetid og holdbarhet ved ekstra tøffe belastninger (mange syklinger per år og store strømbelastninger), leverer vi flere ulike typer batterier i våre Smart Energy Station™. Det er opp til deg om du vil investere mer penger eller ei, i en batteribank som tåler mer enn våre standard-batterier. For de fleste behov, fungerer standard-batteriene helt utmerket.

 

 

 

 

Klikk på bildene for mer informasjon.

Pb/GEL

Hoppecke OPzV-celler er GEL-batterier av absolutte topp-klasse. Dette er 2V-celler som seriekoples til 24V eller 48V. De gir stor ytelse og svært lang levetid. Dette er batterier som benyttes av industri og Telecom verden over.

LiFePO4

TOPBAND™ produserer kvalitets-batterier av type LiFePO4, som er den sikreste Lithium-teknologien på markedet. Vi har valgt ut, blandt mange kvaliteter fra samme fabrikk, de batteriene med beste BMS (elektronikk) og de beste prismatiske cellene. Bluetooth er standard™.

bottom of page