top of page

Smart Energy Station™  -  SET

Hva er SET?

 

Smart Energy Station™ SET kommer som et halvferdig byggesett, der all elektronikk er ferdig koblet opp på en plate som enkelt henges opp på en vegg. Deretter sørger du selv for følgende:

 

  • Montere solcellepanel, med medfølgende, ferdigtilpasset, solid profilsystem

  • Sette på plass batteriene på et stabilt og tørt underlag på gulvet, eller i et spesialtilpasset batteristativ (opsjon)

  • Koble sammen batteriene med medfølgende batteri-mellomkabler

  • Koble medfølgende batterikabler (pluss og minus) fra inverter til batteribank

  • Feste medfølgende kabler fra solcellepanel(er) til vegg og koble dem inn på medfølgende solcelleregulator (pluss og minus).

  • Koble medfølgende styrekabel til aggregatet (hvis du har et aggregat forberedt for automatisk start/stopp)

  • Koble medfølgende 230V-kabel fra inverteren, inn i aggregatet (vanligvis bare en plugg inn i aggregat-støpselet)

 

Dette kan du på eget ansvar gjøre selv, med god veiledning fra medfølgende anvisninger, eller overlate til en registrert installatør (som kreves av alle slike hytte-anlegg for at de skal bli godkjent).

Smart Energy Station™ SET gir deg et solid, driftssikkert og kraftig 230V-anlegg på hytta, som er online, med akkurat de samme kvalitets-komponentene som på alle andre Smart Energy Station™-modeller, til en uslåelig pris.

NYHET!

Fleksibilitet

 

SET-modellene er svært fleksible, siden du selv sørger for plassering der det passer best, og kan dele opp montasjen i det tempo som passer din tid eller fremdriften i ditt byggeprosjekt.

 

Vil du ha igang 230V'en umiddelbart og vente til sommeren med solcellepanelene (etter at snøen er smeltet bort), monterer du batteriene og elektronikk-plata, og venter med panelene. Har du et midlertidig aggregat uten auto-start, er det bare å kople det til inverteren og starte opp når batteriene trenger lading. Resten går av seg selv.

 

Ta kontakt med oss idag, og be om et forslag til ytelse eller en prisliste. Våre erfarne selgere vil hjelpe deg med gode råd og tips, og løser eventuelle spørsmål med frakt, tilleggsutstyr, service-avtaler osv.
 

Smart Energy Station™ SET gir deg et solid, driftssikkert og kraftig 230V-anlegg på hytta, som er online, med akkurat de samme kvalitets-komponentene som på alle andre Smart Energy Station™-modeller, til en uslåelig pris.

 

 

Enkel montering


Monteringen av SET går unna på 3-4 timer. Hvordan dette gjøres, er tydelig og enkelt forklart i våre instruksjonsvideoer.

 

 

Du velger selv aggregat


I motsetning til alle de andre modellene av Smart Energy Station™, følger det ikke med aggregat inkludert i prisen. Det betyr at du kan bruke det aggregatet du har fra før, kjøpe ett på egenhånd, eller bestille med et aggregat fra oss (vi leverer Honda EU30is/EU70is, som er forberedt for automatisk start/stopp).

 

Alle typer aggregater som leverer 230V, fungerer sammen med Smart Energy Station™ SET.

 

 

Se hvilke ulike YTELSER som SET leveres i, og hvilke komponenter disse består av (datablad).

Smart Energy Station™ SET er et komplett byggesett, som inneholder alt du trenger (unntatt aggregat, som du fritt velger selv). Alle de kompliserte elektronikk-boksene er ferdig montert og koplet opp, på en solid plate som du henger rett opp på veggen.

 

Velger du batteristativet fra Power Controls (opsjon), plasseres batteriene enkelt, raskt og ryddig på plass i dette stativet, rett under elektronikk-plata. Solcellepanelene kan stå hvor som helst; helst mot syd og på en skyggefri plass. Alle nødvendige kabler medfølger.

Smart Energy Station™ SET leveres med ferdig montert og oppkoplet strøm-anlegg, med solcelleregulator, inverter/lader, display og ONLINE-system. Alle kabler mellom strøm-anlegget og batterier, aggregat og solceller, medfølger (ferdig konfeksjonert).

Usikker på hvilken ytelse du trenger?  Fyll ut vårt ENERGISKJEMA, så sender vi deg et uforpliktende tilbud på et anlegg som vi anbefaler!

 

 

Smart Energy Station™ SET leveres med ferdig montert og oppkoplet strømanlegg på egen plate, som er enkel å henge opp på vegg. Alle kabler medfølger, ferdig konfeksjonert med spesialplugger, kabelsko osv.  Meget solid solcelle-festesystem i svart-eloksert aluminium medfølger.

Se instruksjonsvideo her.

bottom of page